Ambulant hulpverlener Jens

  • Heerlen, Nederland

Ambulant hulpverlener Jens

Een dag bij XONAR

Ben jij een ervaren ambulant hulpverlener met de ambitie om te pionieren in Parkstad?

 

In de functie van Ambulant Hulpverlener ben je specifiek bezig met vraagstukken die spelen in gezinnen in het werkgebied van JENS (Heerlen, Landgraaf, Voerendaal). Samen met het gezin maak je een multidisciplinair plan van aanpak en voer je dit uit. Door jouw pedagogische kennis en uitstekende communicatieve vaardigheden weet jij de kinderen/jongeren (0 tot 18 jaar), het gezin en het systeem te versterken en resultaten te boeken. Er wordt van jou een flexibele en proactieve houding gevraagd omdat JENS nog een jonge coöperatie is waarbij verschillende organisaties samen het verschil willen maken. In deze functie wordt om een systemische inzet gevraagd.

 

De functie van ambulant hulpverlener is grotendeels solistisch. Dit betekent dat je zelfstandig te werk gaat en veel alleen op pad bent maar het betekent ook dat je collega’s weet te vinden om te kunnen sparren over casuïstiek en een luisterend ook kunt bieden als dit nodig is. Naast de regiocoördinator zijn er gedragswetenschappers die op inhoudelijk vlak mee kunnen denken en je kunnen coachen en adviseren. Door overleggen in teamvorm, intervisiesessies, teamuitjes, en één-op-één gesprekken met collega’s heerst er, ondanks de solistische aard van de functie, toch echt een teamgevoel!

Wat verwachten we van elkaar?

Samen én met passie ondernemen, dat ben jij! Wij zijn op zoek naar een collega die:

  • Een aantal jaren werkervaring heeft als Ambulant Hulpverlener;
  •  In het bezit is van een afgeronde HBO opleiding in de richting van
  • MWD/SPH/Social Work en beschikt over een SKJ-registratie;
  • Het prettig vindt om zelfstandig te kunnen werken en toch aansluiting weet te zoeken bij collega's;
  • Ervaring heeft met complexe opvoedproblematiek;
  • Ervaring heeft en over een netwerk beschikt aangaande multi-problem gezinnen.

 

Jij doet er toe! Onze missie is “Investeren in een gelukkige jeugd voor kinderen en jongeren en in een gelukkig leven voor de vrouwen in onze VO&H. Bij XONAR focussen we op wat er wel kan en lukt. We leren ouders, kinderen, jongeren, vrouwen en vluchtelingen om weer te geloven in hun eigen capaciteiten. Wij inspireren hen om het beste uit hun leven te halen”. Daar horen onze medewerkers ook bij. Bij ons mag je rekenen op ruime ontwikkel/opleidingsmogelijkheden, veel vrijheid en zelfstandigheid. 


Binnen deze functie krijg je een salaris conform de cao Jeugdzorg schaal 9 (min. €2503,43 en max. €3739,00 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur per week). Dit wordt aangevuld met 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een goede pensioenregeling. Bovendien bieden wij een tegemoetkoming in de kosten voor de zorgverzekering. Je ontvangt maandelijks €20,00 netto bovenop je salaris. Gezond aan het werk bij XONAR doe je door deel te nemen aan de bedrijfsfitness en ons fietsplan.

 

In eerste instantie krijg je een contract voor de duur van één jaar. Onze intentie is om na één jaar jouw contract om te zetten naar een vast contract. Het aantal uren is bespreekbaar.

 

Reageren op deze vacature kan doorlopend.

*Acquisitie is niet gewenst.