Ambulant hulpverlener Parkstad

  • Heerlen, Nederland

Ambulant hulpverlener Parkstad

Een dag bij XONAR

Voor de regio Parkstad is XONAR op zoek naar ambulant hulpverleners die een ondernemend karakter hebben. 

 

XONAR maakt deel uit van een samenwerkingsverband met andere organisaties die samen JENS vormen. Sinds 2019 verzorgt JENS de volledige uitvoering van het jeugd- en jongerenwerk, preventieprogramma’s, daghulpprogramma’s, logeren en ambulante begeleiding en behandeling in de gemeenten Heerlen, Landgraaf en Voerendaal.


Als ambulant hulverlener wordt je ingezet in verschillende werkgebieden van JENS met als moederorganisatie XONAR. Inhoudelijk ben je verantwoordelijk voor vraagstukken die spelen in gezinnen. Samen maak je een multidisciplinair plan van aanpak en voer je dit uit. Door jouw pedagogische kennis en uitstekende communicatieve vaardigheden weet jij de kinderen/jongeren (0 tot 18 jaar), het gezin en het systeem te versterken en resultaten te boeken.
 


De functie van ambulant hulpverlener is grotendeels solistisch. Dit betekent dat je zelfstandig te werk gaat en veel alleen op pad bent maar het betekent ook dat je collega’s weet te vinden om te kunnen sparren over casuïstiek en een luisterend ook kunt bieden als dit nodig is. Naast de coördinatoren zorg zijn er gedragswetenschappers die op inhoudelijk vlak mee kunnen denken en je kunnen coachen en adviseren. Door overleggen in teamvorm, intervisiesessies, teamuitjes, en één-op-één gesprekken met collega’s heerst er, ondanks de solistische aard van de functie, toch echt een teamgevoel!


In deze functie bieden wij jou de zekerheden en ontwikkelingsmogelijkheden vanuit XONAR maar ook veel ruimte en vrijheid om te pionieren in het nog jonge samenwerkingsverband: JENS. Dit vraagt van jou een flexibele en proactieve houding.  

Wat verwachten we van elkaar?

Wil jij aan de slag als ambulant hulpverlener B binnen JENS en beschik jij over:

  • HBO-opleiding in de richting van Pedagogiek, Social Work of gelijkaardig?
  • SKJ-registratie?
  • Aantal jaren aantoonbare werkervaring als ambulant hulpverlener?
  • Een ondernemend karakter en pioniersgevoel?

Dan zoeken wij jou!

XONAR is op zoek naar een ambulant hulpverlener die mee gaat werken binnen JENS. Bij ons mag je rekenen op ruime ontwikkel/opleidingsmogelijkheden, veel vrijheid en zelfstandigheid. Binnen deze functie krijg je een salaris conform de cao Jeugdzorg schaal 9. Dit wordt aangevuld met 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een goede pensioenregeling. Bovendien bieden wij een tegemoetkoming in de kosten voor de zorgverzekering. Je ontvangt maandelijks €20,00 netto bovenop je salaris. Gezond aan het werk bij XONAR doe je door deel te nemen aan de bedrijfsfitness en ons fietsplan. In eerste instantie krijg je een contract voor de duur van één jaar. Onze intentie is om na één jaar jouw contract om te zetten naar vast contract. Het aantal uren is bespreekbaar.


Reageren kan tot 1 augustus.

De gesprekken vinden plaats op woensdag 11 augustus tussen 15:00-17:00 uur. Noteer deze alvast in je agenda.

Acquisitie is niet gewenst.