Stage HBO

  • Stage
  • Maastricht, Sittard, Heerlen, Nederland

Stage HBO

Een dag bij XONAR

Een stage bij XONAR betekent werkervaring opdoen binnen een omgeving waar ‘samen met passie ondernemen’ centraal staat.  Is er een Match?

Een passende stageplek is een goed begin van jouw carrière. Wie weet krijg jij zelfs een betaalde baan aangeboden als je afstudeert. Veel stagiaires hebben met succes een baan binnen XONAR bemachtigd. Ben jij de volgende?


In je studie ontwikkel je veel kennis over de zorg en snuffel je aan de praktijk door middel van stages. Op het moment dat je een stageplek moet kiezen komt er veel op je af. De keuze is reuze waarbij jij jezelf afvraagt wat het beste bij je past. En je wilt zo graag de allerbeste keuze maken. Een foute keuze bestaat niet! Herkenbaar?

 

Jaarlijks heeft XONAR enkele stageplekken ter beschikking binnen de diverse hulpvormen voor studenten die studeren aan een HBO opleiding. Vanuit jullie, de studenten, ontvangen we meerdere verzoeken m.b.t. de mogelijkheid voor het invullen van een stage. Hiervoor hebben wij tweejaarlijks een kennismakingsevent gepland, namelijk: Xelect days. Alle studenten die interesse hebben in een stage binnen XONAR kunnen zich aanmelden via deze weg. Er zal een selectie plaatsvinden waar gelet wordt op opleiding, soort stage en stageduur. De Xelect days organiseren we vroeg in het schooljaar (derde week oktober en derde week maart) zodat jij op tijd weet of je verzekerd bent van een stage.


XONAR biedt geen BBL en omscholingstrajecten aan.

Wat verwachten we van elkaar?

Een wereld vol mogelijkheden. Het begint bij jezelf.


Wil jij stage lopen bij XONAR en ben jij:

  • Bezig met een HBO opleiding Social Work, Pedagogiek of een gelijkaardige richting?
  • Op zoek naar een praktijkstage in het 3e of 4e jaar van je studie?
  • Ondernemend en flexibel?

Dan zijn wij op zoek naar jou! 


Jij doet er toe! Onze missie is “Investeren in een gelukkige jeugd voor kinderen en jongeren en in een gelukkig leven voor de vrouwen in onze VO&H. Wij inspireren hen om het beste uit hun leven te halen”. Als stagiaire mag je dan ook rekenen op een goede begeleiding en fijne stagevergoeding naargelang het aantal uren dat jij stage loopt.Als stagiaire binnen XONAR mag jij bovendien gebruik maken van de fit met korting!

Als stagiaire mag jij gebruik maken van fit met korting! Dit is een netto-korting op je sportabonnement en wordt dus niet via je salaris verrekend.