Overslaan naar content

Stage HBO

Op locatie
  • Maastricht, Sittard, Heerlen, Limburg, Nederland
Stage

Functieomschrijving

Een wereld vol mogelijkheden. Het begint bij jezelf!


Een geweldige stageplek vormt de springplank voor een succesvolle start van jouw carrière. Bij XONAR geloven we in jouw potentieel en wie weet, zou je zelfs een betaalde baan kunnen aangeboden krijgen na het behalen van je diploma. Veel van onze voormalige stagiaires hebben al met succes een uitdagende baan binnen onze organisatie gevonden. Ben jij klaar om de volgende stap te zetten?


Tijdens je studie bouw je een schat aan kennis en maak je kennis met de praktijk via stage-ervaringen. Als het moment nadert om je stageplek te kiezen, begrijpen we dat dit een cruciale beslissing is waarbij je jezelf afvraagt welke keuze het beste bij je past.


Binnen XONAR hebben we elk jaar enkele stageplekken binnen diverse hulpverleningsvormen beschikbaar voor HBO-studenten. Zodra je je aanmeldt, zal onze stagecoördinator contact met je opnemen om alle mogelijkheden te bespreken.

Vereisten

Wil jij stage lopen bij XONAR en ben jij:

  • Bezig met een HBO opleiding Social Work, Pedagogiek of een gelijkaardige richting?
  • Op zoek naar een praktijkstage in het 3e of 4e jaar van je studie?
  • Ondernemend en flexibel?

Dan zijn wij op zoek naar jou!


Stagevergoeding
Als stagiaire mag je rekenen op een goede begeleiding en fijne stagevergoeding naargelang het aantal uren dat jij stage loopt.


XONAR biedt geen BBL en omscholingstrajecten aan.

of